Jubileum magazine

New for Man
  • grafisch ontwerp
  • kranten & magazines

30 jaar New for Man

Kleren maken de man! Dat weet New for Man uit Hoogezand al 30 jaar. Ter ere van hun 30 jarig jubileum trakteerden ze hun klanten op leuke acties, events en was er taart! Door middel van een magazine met een terugblik met Hein, die tot het 30 jarig jubileum eigenaar was van New for Man en een vooruitblik met de nieuwe eigenaresse Sandra Dodde, is de nieuwe collectie gepresenteerd. Door de huisstijl aan te kleden met een feestelijk tintje is de hele campagne rondom het 30 jarig jubileum vorm gegeven met als hoogtepunt een magazine voor alle klanten. Het design, maar ook de afstemming met de drukker en het verspreiden van het magazine is door Lemon Bird gecoördineerd.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

New For Man in Hoogezand

New for Man herenkleding is dé mannenzaak in winkelcentrum De Hooge Meeren Hoogezand. De mannenmodezaak richt op de stoere, sportieve en stijlvolle man. Door de vele verschillende merken heeft New for Man mode voor iedere man. In de winkel staat een enthousiast team voor u klaar met advies.

Over New for Man

Meer werk