Out of the box.

Creatieve brainstormsessies

Samen gouden eieren leggen?

Ben je bezig met de ontwikkeling van een naam, een start-up, een campagne, een ludieke actie of een nieuw product, en merk je dat je vastloopt in het proces? Dat begrijpen we maar al te goed. Goede ideeën en denkrichtingen komen niet vanzelf, en creatief brainstormen met resultaat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Lemon Bird helpt je graag met het leggen van het gouden ei.

Out of the box

In onze creatieve brainstormsessies werken we met een open mindset en in een creatieve/actie vorm energiek met elkaar samen. Individueel of in teamverband. We zorgen dat de focusvraag helder is en dompelen ons daarna onder in onze eigen zee van creativiteit.

Om te komen tot innovatieve en verfrissende ideeën, gebruiken we verschillende creatieve technieken die je uitdagen op een andere manier te denken, waardoor je ook andere, verrassende oplossingen en ideeën vindt. We gaan volledig out of the box. Zoomen in op verschillende invalshoeken. We experimenteren. Reflecteren. Door op deze manier te werken, zorgen we er samen voor dat jij het optimale uit de brainstormsessie haalt.

Samenwerken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Grafisch ontwerp

Geen ontwerpvraag is ons te gek!

Projectbegeleiding

Wij houden alle ballen gestructureerd in de lucht

Concept & Strategie

Van conceptontwikkeling tot een ijzersterke strategie