Met effectieve communicatiebegeleiding vliegen we elk project aan.

Projectbegeleiding

Wij houden alle ballen gestructureerd in de lucht

Wil je een campagne of website ontwikkelen, staat er een jubileum, openingsfeest of ander evenement voor de deur en heb je niet de capaciteit om alles in goede banen te leiden? Ga je als bedrijf verhuizen en heb je behoefte aan effectieve communicatiebegeleiding? Of breek je je hoofd over de inrichting van en communicatie rondom een expositie, en is effectieve projectbegeleiding precies wat je zoekt?

Lemon Bird ontzorgt je graag. Wij vliegen elk project op een praktische manier aan en begeleiden je van A tot Z. Met een helikopterview voor het behouden van het overzicht, en met oog voor detail in elke stap van het proces. Direct mailings, nieuwsbrieven, persberichten of wat er ook maar nodig is: wij houden alle ballen gestructureerd in de lucht. En hebben we extra mankracht of expertise nodig? Dan schakelen we die vanuit ons netwerk eenvoudig in. Alles om ervoor te zorgen dat jouw project van begin tot eind op rolletjes verloopt.

Samenwerken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Concept & Strategie

Van conceptontwikkeling tot een ijzersterke strategie

Creatieve brainstormsessies

Samen gouden eieren leggen?

Grafisch ontwerp

Geen ontwerpvraag is ons te gek!