BRANDING IS WHAT PEOPLE SAY ABOUT YOU WHEN YOU ARE NOT IN THE ROOM.

Concept en creatie, dat is de basis van ons werk. We verrassen je graag met uitdagende concepten en unieke designs. Zo zorgen we voor de perfecte presentatie van je boodschap en/of merk en helpen we je met een onderscheidende profilering van je organisatie of bedrijf.

Concept & Strategie

Of het nu gaat om een heldere (nieuwe) identiteit, een krachtige website of een prikkelende campagne die aanzet tot actie: wij duiken graag in het DNA van je organisatie of bedrijf, voor een heldere, effectieve merkstrategie en een uitdagend creatief concept.

Grafisch ontwerp

De uitstraling van je bedrijf zegt ontzettend veel meer dan een paar woorden alleen. Met een goed doordacht grafisch ontwerp van je huisstijl en je verschillende communicatiemiddelen versterk je de identiteit van je organisatie of bedrijf. Zo onderscheid je je in de markt.

Creatieve brainstormsessies

Ben je bezig met de ontwikkeling van een naam, een start-up, een campagne, een ludieke actie of een nieuw product, en merk je dat je vastloopt in het proces? Dat begrijpen we maar al te goed. Goede ideeën en denkrichtingen komen niet vanzelf, en creatief brainstormen met resultaat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Lemon Bird helpt je graag met het leggen van het gouden ei.

Projectbegeleiding

Wil je een campagne of website ontwikkelen, staat er een jubileum, openingsfeest of ander evenement voor de deur en heb je niet de capaciteit om alles in goede banen te leiden? Ga je als bedrijf verhuizen en heb je behoefte aan effectieve communicatiebegeleiding? Of breek je je hoofd over de inrichting van en communicatie rondom een expositie, en is effectieve projectbegeleiding precies wat je zoekt?

De beste plek voor jouw design!

Ik was zo blij met Marinke en Caroline! Ik had had geen idee wat ik wilde. Wel wat ik niet wilde. Door hun aanpak heb ik het logo en de huisstijl die ik zocht! Kundig, betrokken en oog voor wie jij bent en wat bij jou past! Kortom de beste plek voor jouw design!

Marrit van der Hoest

Expertisebureau Van der Hoest

Samenwerken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Ons werk