Een nieuwe huisstijl en website

Dotinga
  • grafisch ontwerp
  • logo & huisstijl

Focus leggen op je hoofdactiviteit: beveiligingssystemen

Goed beschermd thuis en veilig op de zaak. Over sommige zaken wil je liever niet nadenken. Zoals brand en inbraak bijvoorbeeld. Daartegen wil je je gewoon goed beschermen. Dotinga wil de focus leggen op brand- en inbraakbeveiliging en daarmee meer regionale bekendheid krijgen. Waar voorheen de witgoedzak van de familie Dotinga leidend was, is het bedrijf nu uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in brand- en inbraakpreventie. Daar past ook een goed doordachte huisstijl bij en een website die beter aansluit bij de activiteiten van de onderneming.

Met een gedegen onderzoek naar de positie in de markt en de wensen van Dotinga zelf hebben we een complete restyle gemaakt van de huisstijl en is ook de website onder handen genomen met heldere teksten en een duidelijke opbouw en eenvoudige call-to-action voor meer leads. Een huisstijl die beter aansluit bij de communicatie strategie en opvallend is ten opzichte van de concurrentie.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Goed beschermd thuis en op de zaak

Dotinga, specialist in brandbeveiliging en inbraakpreventie. Zoek je een brandbeveiliging of inbraakpreventie op maat? Dotinga helpt particulieren en bedrijven graag. Vanuit het Friese Sneek zijn ze zo ter plaatse. Ze regelen alles. Van advies tot installatie en van onderhoud tot 24-uursservice. Met Dotinga is je huis of bedrijf zorgeloos en goed beveiligd.

In 1965 is Dotinga in Sneek opgericht. Destijds richtten ze zich met name op installatiewerk en de verkoop van bruin- en witgoed in Friesland. Al snel kwam er vraag naar inbraak- en brandbeveiliging. En dit werk paste hun goed. Zo goed zelfs, dat ze zich hierin steeds verder zijn gaan specialiseren.

Over Dotinga

Meer werk