Uitbreiding aanbod van Adventure Shield

Adventure Shield
  • grafisch ontwerp

Dagtrainingen, weekendtrainingen of trainingen op maat; alles is mogelijk!

Bij een groter dienstenaanbod is het handig om op een heldere manier te communiceren. Een communicatie waarbij in een overzicht duidelijk is wat de diensten zijn. Doormiddel van iconen kun je dergelijke communicatie verduidelijken. Voor de uitbreiding van de diensten van Adventure Shield hebben we een set pictogrammen ontworpen die visualiseren wat de diensten zijn.
Om het aanbod, en het onderscheid, duidelijk te communiceren zijn er folders en banners ontworpen, waarin oa. deze pictogrammen in verwerkt zijn.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Dé avontuurlijke motortrainer van het noorden!

Adventure Shield is opgericht door Albert Oosting, dé avontuurlijke motortrainer van het noorden. Met zijn achtergrond en ervaring vond hij dat er speciale aandacht moest komen voor EHBO bij motorongevallen. De trainingen zijn gericht op praktijksituaties, waardoor er met plezier geleerd wordt. Inmiddels bestaat het aanbod van Adventure Shield uit offroad rijtrainingen, combi trainingen, specifieke EHBO trainingen en reizen en ritten door zowel Nederlands als het buitenland.

Meer werk