Maak kennis met Waadhoeke

Gemeente Waadhoeke
  • boeken

Waadhoeke van A tot Z

Verken de gemeente Waadhoeke in het 41x Waadhoeke boek: lees over verhalen van de stad en dorpen, de inwoners, de mooie fiets,- en wandelroutes en ontdek bijzondere bezienswaardigheden. De gemeente heeft het samen met haar inwoners samengesteld; je ziet ze terug op foto’s en in persoonlijke verhalen. Wij hebben de vormgeving van het boek mogen doen: een fris en kleurrijk boek, waarin je ondergedompeld wordt in mooie persoonlijke verhalen en prachtige foto’s. De lezer (inwoner, gast of recreant) wordt écht uitgenodigd om de gemeente te verkennen!

Een mooi project waarbij concept, grafische vormgeving, projectbegeleiding, fotografie (door Guido Hibma & Piet Douma) en tekstschrijven samen komen.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Gemeente Waadhoeke

Gemeente Waadhoeke is een gemeente in de provincie Fryslân, in regio Noardwest Fryslân. De gemeente is ontstaan in 2018, uit een samenvoeging van de gemeenten Franekeradeel, Het bildt, Menameradiel en 4 dorpen uit de opgegeven gemeente Littenseradiel, en heeft als hoofdplaats Franeker.

Over Gemeente Waadhoeke

Meer werk