Huisstijl en uitnodiging inspiratiefestival

Dienst Sociale Zaken Noardwest Fryslân
  • grafisch ontwerp

Prikkelend en uitnodigend

Het Inspiratiefestival, voor en door bijstandscliënten in Waadhoeke. Het doel van dit gratis festival is bezoekers te inspireren en te helpen met het ontdekken van hun talenten door middel van een afwisselend en creatief programma met workshops, activiteiten, live muziek en stands van verschillende organisaties.

De organisatie is in handen van cliënten zelf, om antwoord te krijgen op de vragen ‘Hoe krijg je klanten in beweging?’ en ‘Wat is belangrijke informatie voor klanten?’. Cliënten die daar ideeën over hadden zijn nu betrokken bij de vorm, invulling en organisatie van het festival.

Aan ons de taak om voor dit festival een soort mini huisstijl te ontwikkelen die wel een relatie heeft met de huisstijl van de Dienst Noardwest Fryslân, maar ook een eigen gezicht heeft. Een serie kaarten met uitnodigingen zijn hiervoor ontworpen in een festival-achtige stijl met een positieve flow om de ontvanger te prikkelen.

Altijd creatief, snel en zorgvuldig

Lemon Bird (Voorheen Oosting Communicatie) ontwikkelt al jaren communicatiemiddelen voor de Dienst Noardwest Fryslân, altijd creatief, snel en zorgvuldig. Ze ondersteunen ons in de contacten met onder meer drukkerijen, webbouwers en media. Een klein bureau, maar op veel fronten een fijne communicatiepartner!

Nina Jansen

Dienst Noardwest Fryslân

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Zo werkt het sociaal

Het leven loopt soms anders dan je zou willen. Je kunt te maken krijgen met ingrijpende problemen. Of je hebt vragen. Over kinderen. Opvoeding. Ziekte. Zorg. Werk. Geld. Ouder worden. Kom je er zelf of met je omgeving niet uit, dan zijn er hulpverleners en sociale voorzieningen. De Dienst Noardwest Fryslân initieert en adviseert over die voorzieningen. Ze leveren kennis en ondersteuning. Zodat inwoners zelfstandig(er) kunnen wonen, leven en werken. Zo zorgen we ervoor dat sociale ondersteuning echt wérkt.

Over Dienst Sociale Zaken Noardwest Fryslân

Meer werk