Fiscalisten met hart voor de zaak

JJ Consultants
  • grafisch ontwerp
  • illustratie & infographic
  • logo & huisstijl

We doen het een beetje anders…

In eerste instantie was de vraag om de site een nieuwe look en feel te geven, maar al snel bleek de oude huisstijl niet te kloppen met de visie van het kantoor JJ Consultants. Een nieuwe identiteit die meer aansluit bij wie ze zijn en wat ze doen werd al snel het begintraject van een complete make-over van het beeldmerk, de huisstijl, communicatiedragers en uiteindelijk de website. Een mooi traject, waarin je ziet dat een goed gefundeerde bedrijfsvisie helpt bij het uitdragen van je boodschap en meer plezier brengt in het ondernemerschap als het plaatje echt klopt. Een eigenzinnige huisstijl met een unieke illustratie stijl. Gewoon anders dan het geijkte plaatje van de meeste financiele adviseurs. Doe maar gewoon in Jip en Janneke taal.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

JJ-Consultants

Bij JJ-consultants staan Jet Jilderda- Ploegstra en Jaap Jan Regnery aan het roer. Beide opgeleid als fiscalist. Met bijzondere belangstelling voor MKB-ondernemers. Een bedrijfstak waar het niet alleen om cijfers gaat, want persoonlijke groei, betrokkenheid en zekerheid voor de toekomst zijn essentieel. Ze helpen ondernemers graag op financieel & fiscaal gebied met een verfrissende aanpak zonder ellenlange rapportages of moeilijk jargon. Gewoon simpel, waarbij ze bij voorkeur aan Jip en Janneke de zaken toetsen. Vlot, begrijpelijk en lekker leesbaar.

Meer werk