Schoenen met stijl en kwaliteit

Kamsma Schoenen
  • kranten & magazines

Een mijlpaal vastgelegd in een trendy magazine

Een bijzonder jubileum gecombineerd met de presentatie van de nieuwe voorjaar/zomer collectie. Uitgevoerd in een trendy magazine in een eigenzinnig krant formaat. Het blad heeft twee voorzijdes, zodat de heren en dames klanten van Kamsma Schoenen op hun eigen interesses worden aangesproken. Een mooi project waarbij concept, grafische vormgeving, projectbegeleiding, fotografie en tekstschrijven samen komen.

Aan een woord genoeg

Heel creatief en altijd afspraak = afspraak. Lemon Bird (voorheen Oosting Communicatie) weet ons altijd te verassen met creatieve invalshoeken; van concept tot uitvoering en altijd tot in de puntjes verzorgd. Ze voelen onze markt goed aan en we zijn inmiddels zo op elkaar ingewerkt: Marinke en Caroline hebben aan één woord genoeg. Dat werkt niet alleen heel snel, maar is ook heel plezierig. Dan kunnen wij ons richten op ons vak, want immers… schoenmaker blijf bij je leest!

Bonny Riemersma

Kamsma Schoenen Franeker

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Schoenen van nu met de service als vanouds

Al sinds 1754 is Kamsma Schoenen een begrip in Friesland: inmiddels met maar liefst 7 vestigingen. In Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Franeker, Harlingen, Sneek en Wolvega is Kamsma Schoenen te vinden.

Als familiebedrijf zit schoenenmode letterlijk en figuurlijk in hun bloed en hebben ze hun hart verbonden aan hun producten en klanten. Kamsma Schoenen heeft naam gemaakt met oog voor kwaliteit, comfort en door het snel signaleren van trends.

Meer werk