Dichtbij & Actief

CDA Waadhoeke
  • illustratie & infographic

Een integrale aanpak van Sportpark Franeker

Het CDA staat graag dicht bij de mensen. Of het nu gaat om burgers of ondernemers, bij het CDA doe je ertoe. Denk vanuit het groter geheel en integreer projecten om tot een beter en innovatiever plan te komen. Dat is ook de gedachte voor de aanpak van het sportcomplex in Franeker. Er spelen verschillende zaken in Franeker die, wanneer je ze integreert succesvol zijn op meerdere aspecten. Wonen, sport en recreëren, maar ook duurzaamheid samenbrengen en elkaar versterken. Dat is het plan wat wij voor het CDA hebben gevisualiseerd in een infographic.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

CDA-Waadhoeke wil zichtbaar zijn in haar gemeente

CDA-Waadhoeke staat voor een betrouwbare overheid die luistert naar haar inwoners met zichtbare en betrokken bestuurders. Waar zorg dichtbij is, op maat en met een menselijk gezicht. Ze hebben een jongerenraad, maar ook aandacht voor de stem van ouderen. Ze willen voldoende woningen voor starters, doorstromers en ouderen, ook in kleinere dorpen en willen investeren in aantrekkelijke winkelgebieden. Goede bereikbaarheid van en naar de dorpen per fiets, OV en auto is belangrijk. Toekomstbestendige agrarische sector met aandacht voor natuur en landschap. Kortom een gastvrije gemeente met aandacht voor rust, ruimte en culturele rijkdom. En met betaalbare sport en bereikbaarheid voor iedereen.

Over CDA Waadhoeke

Meer werk