De wereld van Carpaccio

SelektMeat Products
  • grafisch ontwerp
  • verpakkingen

Een kenmerkende verpakkingslijn

Vlees, vis of vegetarisch, Fortuna Carpaccio weet er een perfecte carpaccio van te maken. En nog beter, wij maken er een mooie verpakking bij die aansluit in de lijn van alle Fortuna verpakkingen. Elke carpaccio heeft zo zijn eigen kleurcode en verpakkingseenheid. Ook de overige communicatie als insteekmappen, productleaflets en advertentiemateriaal hebben wij voor Fortuna Carpaccio mogen ontwikkelen.

Met een verassend creatieve insteek

Lemon Bird (Voorheen Oosting Communicatie) is als creatief communicatie bureau reeds voor de tweede generatie van ons bedrijf actief. Als we onze ideeën bij Caroline of Marinke laten landen, wordt dat altijd vertaald naar onze wensen met een verassend creatieve insteek. Mooi voorbeeld hiervan zijn de verpakkingen van Fortuna Carpaccio met sinds kort ook een ambachtelijke variant, maar ook een XXL oplegger compleet gewrapped in onze corporate huisstijl van Fortuna Carpaccio.

Arend Nijland

Selekt Meat

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

SelektMeat Products | We meat your expectations

SelektMeat Products ontwikkelt en bereidt hoogwaardige carpaccio en kwaliteitvlees producten op maat voor franchiseorganisaties, supermarkten, horeca en groothandels in binnen- en buitenland.
SelektMeat heeft twee merken in de markt gezet: Fortuna Carpaccio en Frisian’s Best. Naast het produceren voor en het uitbreiden van het assortiment van beide merken, produceert Selektmeat ook voor Private Label en maatwerk. De producten zijn onderscheidend op het gebied van slicen en verpakken.

Meer werk