Beautymagazine MooiMaker

La Valois Cosmetique
  • kranten & magazines

Een stralend magazine

Een stralende huid in het najaar en in de winter. MooiMaker is een (najaars)magazine vol inspiratie en tips voor de verzorging van de gevoelige huid. Met onder andere een ontspannende beautyritueel, de nieuwste musthaves van huidverzorgingsmerk Declaré en een stappenplan voor een optimale huidverzorging. De MooiMaker is een mooi cadeau voor de schoonheidssalons om haar klanten mee te verrassen.

De MooiMaker is in samenwerking met La Valois Cosmetique (redactie) en Schrijflustig (tekst) gemaakt.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

La Valois Cosmetique

Puur en persoonlijk: dit is de aanpak van het enthousiaste team van La Valois Cosmetique. La Valois Cosmetique levert hoogwaardige beautyproducten aan de professionele schoonheidsbranche. Declaré, Dermophisiologique en beMineral, hun hoogwaardige merken, staan voor natuurlijke kwaliteit, waardoor ze zich richten op een natuurlijk bewustzijn in de maatschappij. Naast de groothandel in beautyproducten geeft La Valois Cosmetique persoonlijke begeleiding en advies en hebben ze een uitgebreid trainingsaanbod: ze geven trainingen over hun producten, huidproblemen en massagetechnieken door het hele land.

Meer werk