Herstart Academie van Franeker

Academie van Franeker
  • logo & huisstijl

Academische tijden herleven

Een academie van 4 eeuwen terug nieuw leven inblazen lijkt moeilijk, maar in Franeker draaien ze hun hand er niet voor om. Sinds 2017 heeft Franeker weer een Academie. Aan ons de taak hier een gezicht aan te geven met als uitgangspunt het voormalige logo van de oude academie. Een klassieke opzet in een modern jasje, zonder opsmuk en met een groot gevoel voor de grootsheid van de academie van destijds vertaald naar de academie van nu. Het logo straalt kwaliteit uit. Kwaliteit waar de academie voor staat. En zoals elke gewaardeerde academie hoort daar natuurlijk ook een college hoodie bij.

De huisstijl is uitgevoerd in zomercollege-folders, een beleidsplan, website, entree bewijzen, boekenlegers, etc.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Over de Academie van Franeker

Inspiratie uit het verleden, visie voor de toekomst. De Stichting Academie van Franeker wil op eigentijdse wijze gestalte geven aan het universitaire verleden van Franeker. Door wetenschappelijk onderzoek en onderwijs te stimuleren en te faciliteren in Franeker en Noordwest-Fryslân. Dit doen ze in samenwerking met de Campus Fryslân van de Rijksuniversiteit Groningen. Er worden o.a. publiekscolleges gegeven, faciliteren ze onderzoek en worden er onderwijsrogramma's ontwikkeld voor de jeugdige wetenschappers onder ons. Vanuit de Botniastins in Franeker worden deze activiteiten georganiseerd.

Over Academie van Franeker

Meer werk