Escape Game Viking Saga

WAOUW Outdoor Escape Games
  • grafisch ontwerp
  • illustratie & infographic

Ben jij Viking-waardig?

Vikingen op Texel? Wat waren ze aan het doen? Ga op pad en ontdek het verhaal van de Vikingen tijdens deze unieke Texelse buitenbeleving. Deze proeve van bekwaamheid maakt jouw Texel beleving compleet.

Viking Saga is een outdoor avonturenspel op Texel. Ben jij Vinking-waardig? Los puzzels op, geniet van prachtige locaties en drink een drankje terwijl je over Texel toert op zoek naar hints en objecten om jezelf te bewijzen en het spel te voltooien.

Het idee voor het spel was er, alleen de vormgeving en uitvoering moest nog worden ontwikkeld. Na het spel in een testfase te hebben gespeeld zijn wij met de informatie en spelelementen aan het vormgeven gegaan. Illustraties zijn speciaal voor dit spel ontwikkeld, alsmede ook de kaart waar het spel zich afspeelt. Een creatieve en uitdagende opdracht!

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

WaouW Outdoor Escape Games!

WaouW Outdoor Escape Games ontwikkelt spannende avonturenspellen die je zelfstandig buiten met je vrienden en familie kunt spelen terwijl je geniet van de puzzels, de prachtige omgeving, en als het even meezit ook van het weer! Met trots presenteren ze hun eerste outdoor escape game Viking Saga op Texel.

Over WAOUW Outdoor Escape Games

Meer werk