De speciaalzaak voor lingerie en bodywear

Chérie lingerie & bodywear
  • grafisch ontwerp
  • logo & huisstijl

Kom gezellig shoppen!

Online communicatie, off-line communicatie, instore materiaal, drukwerk begeleiding, socialmedia, etc. Het complete pakket aan communicatie verzorgen wij voor Chérie lingerie & Bodywear. Het startte met de ontwikkeling van een nieuw beeldmerk en ondertussen zijn we betrokken bij alle communicatie richting de klant. Of het nu gaat om een direct mailingkaart, een social media campagne of het verzorgen van de communicatie in de winkel met raambelettering, poster-materiaal of give-aways, de afstemming, ontwerp en opmaak gaat door onze handen. Dit heeft geresulteerd in een mooie, chique en vrouwelijke stijl en de juiste afstemming tussen alle communicatiemiddelen.

Door het enthousiasme van het gehele team, de juiste interpretatie van mijn wensen, de begeleiding in de promotionele activiteiten, heeft mij in 2012 doen besluiten de complete communicatie online en offline bij Lemon Bird (voorheen Oosting Communiciatie) onder te brengen. Tot op heden heeft de persoonlijke dienstverlening, door deze verfrissende aanpak alleen maar tot positieve reacties geleid van ons, en wat nog belangrijker is, van onze klanten.

Jan Alkema

Cherie Lingerie

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Lingerie speciaalzaak Chérie lingerie & bodywear

Een winkel die in het teken staat van lingerie. Maar met deze omschrijving zouden wij de winkel tekort doen. Chérie lingerie & bodywear is niet zomaar een zaak. Chérie is een onderscheidende winkel voor de moderne vrouw, die waarde hecht aan foundation, ondermode, been-, nacht- en bad-mode met een perfecte pasvorm en dit alles voor een betaalbare prijs. Een zaak waar de klant zich meteen thuis voelt. Meer nog: een plaats voor de zelfbewuste vrouw die, terecht, tijd wil nemen voor lingerie.

Maar ook voor de modebewuste man hebben ze een uitgekiende collectie in huis met merken van Björn Borg, Mey, Hom, Sloggi for men en Schiesser. Niet voor niets begint het moderne aankleden tegenwoordig op de huid. Lingerie is er ook voor meerdere stemmingen. Verhullend, accentuerend en aansprekend tegelijk. Chérie lingerie & bodywear staat voor een uitgebalanceerd assortiment en een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Meer werk