Stadspromotie Franeker

Gemeente Waadhoeke | Ondernemersvereniging Franeker
  • grafisch ontwerp

Welkom in Franeker

Het promoten van een stad is een belangrijk onderdeel in de communicatie. Je sterke punten benadrukken en je doelgroep aanspreken daar waar ze zijn. Franeker doet dit door middel van een stadsgids waarbij alle hotspots, horeca en het winkelaanbod uitgelicht worden. Gecombineerd met historische verhalen over de stad, een wandelroute en een fietsroute biedt dit de toeristen een inspirerend boekje om Franeker te ontdekken. Een feestje om dit boekje elk jaar weer te mogen ontwerpen en opmaken in een handzaam formaat.

Compleet in lijn van de huisstijl en de promotie is onlangs ook het toiletgebouwtje aan de passanten haven van Franeker voorzien van praktische en toeristische informatie over Franeker en Waadhoeke. Niet alleen handig voor bezoekers van het toiletgebouw, maar het ziet er ook verzorgd en aantrekkelijk uit.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

De stichting Ster van de Elf Steden zet zich in voor de leefbaarheid van de stad. Enerzijds door producten en middelen te ontwikkelen die de stad aantrekkelijk en ook toegankelijk maken en anderzijds het stimuleren en ondersteunen van evenementen om de sport en cultuur beleving van Franeker naar een hoger plan te tillen. Een stad die leeft en bruist zorgt voor veel bezoekers, maar is ook goed voor de bedrijvigheid en de woonsfeer voor inwoners.

Over Gemeente Waadhoeke | Ondernemersvereniging Franeker

Meer werk