Webinar ondernemen

Gemeente Harlingen & Waadhoeke
  • grafisch ontwerp

In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden

In opdracht van gemeente Harlingen en gemeente Waadhoeke mochten wij deze webinar een eigen identiteit geven. Vorm geven aan het ondernemersklimaat in de regio is goed in kaart brengen wat je regio te bieden heeft, waar kansen zijn, maar ook waar bedreigingen op de loer liggen. Hoe zet je die bedreigingen om in kansen voor nieuw ondernemerschap. De twee gemeentes gaan daarom graag in gesprek met ondernemers uit hun regio. Wat speelt er en hoe krijgen we de betrokkenheid vanuit de regio voor een plan van aanpak voor een gezond ondernemersklimaat.

Dit webinar is het startschot voor een verder onderzoek en plan van aanpak. Doormiddel van een direct mailing in een opvallende vormgeving zijn alle ondernemers uitgenodigd voor deze webinar. Ook voor de aankleding van de studio hebben we een rol mogen spelen.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Gemeente Harlingen en gemeente Waadhoeke

Soms overschrijden bepaalde belangen de gemeentegrens en is het goed om de samenwerking op te zoeken. Ondernemersklimaat is zo'n thema wat niet binnen de grenzen van een gemeente passen. Fijn is het dan als je samen kunt optrekken en het voortouw kunt nemen om de omstandigheden van het ondernemen zo optimaal mogelijk te maken. Dit zorgt immers voor een sterkere positie in de regio. Gemeente Harlingen en gemeente Waadhoeke hechten veel waarde aan het economisch klimaat en zijn serieuze gesprekspartners voor alle ondernemers in hun gemeenten; transparant en laagdrempelig.

Over Gemeente Harlingen & Waadhoeke

Meer werk