18 mei 2021

Nieuwe naam voor Oosting Communicatie

Oosting Communicatie, het grafisch ontwerpbureau dat sinds 2002 gevestigd is in Franeker, gaat vanaf 1 juni 2021 verder onder de naam Lemon Bird. Met de nieuwe naam en een nieuwe huisstijl kiest het bureau voor een uitstraling die de identiteit en de onderscheidende manier van werken duidelijker voor het voetlicht brengt.

De vertrouwde gezichten blijven. Het pand aan de Voorstraat blijft het creatieve nest, en ook de werkwijze van het ontwerp-/communicatiebureau blijft zoals die is.

Caroline Derkx-Oosting, eigenaar:

“Met deze stap markeren we de wens dichter aan te haken bij onze roots als vormgevers. De nieuwe naam en de nieuwe look-and-feel passen beter bij wie we zijn, wat we doen en hoe we dat doen. Concept en creatie is de basis van ons werk, waarbij we met onze persoonlijke, no-nonsens aanpak altijd gaan voor een verrassend en uniek resultaat. Lemon Bird staat voor eigenzinnigheid, ambitie en creativiteit met een onderscheidende ‘bite’. Onze nieuwe uitstraling sluit daar perfect op aan.”

Meer dan grafisch ontwerp alleen

Naast grafisch ontwerp kunnen bedrijven en organisaties bij Lemon Bird ook terecht voor de diensten strategie & concept, creatieve brainstormsessies en projectbegeleiding. “Wat je wens ook is”, aldus Oosting, “van een opvallend verpakkingsdesign tot brainstormen over de creatieve invulling van een event, van een effectieve merkstrategie of een triggerend campagne-ontwerp tot het laten regisseren en uitvoeren van een omvangrijk project: wij slaan onze vleugels graag voor je uit.”