18 maart 2021

Doen jullie dat ook? – Reclamebureau Friesland

Heb je een bedrijf in Friesland en zoek je hulp bij de communicatie en profilering van je organisatie, dan is het prettig om samen te werken met een reclamebureau in de buurt. Een team van communicatietalenten in Friesland. Een adres waar je zo even langs rijdt en altijd welkom bent voor een kop koffie. Een reclamebureau met korte lijntjes, ervaring en een flinke dosis creativiteit.

Welkom in het nest van Lemon Bird. Reclamebureau in Franeker met vlotte communicatie en verrassend grafisch ontwerp. Met een no-nonsense aanpak creëren wij unieke merkstrategieën, creatieve concepten en oplossingen voor een unieke profilering van jouw merk, organisatie of bedrijf.

Strategische en creatieve communicatievraagstukken  

Lemon Bird is breed inzetbaar voor strategische en creatieve vraagstukken. We geven jouw merk en communicatiemiddelen unieke slagkracht met verrassende concepten en creatief ontwerp. Unieke huisstijlen, prachtige websites en opvallende campagnes, we draaien onze hand er niet voor om.

We helpen je vanaf de basis, met een merkstrategie die staat als een huis. Lemon Bird is jouw partij als je zoekt naar een sterk concept en verfrissende ideeën. Wij, Caroline en Marinke, leveren een behoorlijke dosis inspiratie en creativiteit. Daarmee zetten we jouw merk écht op de kaart.

Merkstrategie

Bij elk vraagstuk, hoe eenvoudig of complex ook, zoomen we eerst in op de identiteit en positionering van de organisatie. Want als de basis sterk staat, kan je gefundeerd verder bouwen. Of je nu aan het hoofd staat aan een startup of al jaren een organisatie runt, je kunt bij ons terecht voor een unieke profilering van jouw merk.

Onze diensten bestaan uit 5 pijlers:

Conceptontwikkeling

Een goed gekozen strategie en een sterk concept staan aan de basis van authentieke, consistente en effectieve communicatie. We starten dus altijd met een uitgebreide kennismaking van jou en je organisatie of merk. We zijn benieuwd naar je toekomstdroom, of je helder hebt wat jou uniek maakt, waar je voor staat en hoe je in contact staat met je doelgroep.

Heb je behoefte aan het duidelijker neerzetten van je identiteit, ben je toe aan het ontwikkelen van een nieuwe website of is het tijd voor een prikkelende campagne die direct aanzet tot actie? Wat je communicatievraag ook is, wij helpen je met een goed doordachte strategie. Die vertalen we vervolgens naar een ijzersterk concept dat naadloos aansluit bij het doel van je organisatie.

Grafisch ontwerpbureau

Met een goed doordacht grafisch ontwerp van je huisstijl en je verschillende communicatiemiddelen versterk je de identiteit van je organisatie. We hebben bij Lemon Bird passie voor grafisch ontwerp en dat zie je terug in ons werk. Verrassend, écht uniek en passend bij het DNA van jouw organisatie of merk. Voor elke grafische uitdaging kun je bij ons terecht. Een infographic, magazine, verpakking, flyer, nieuwsbrief, poster, of design voor je pand of interieur. We creëren creatieve concepten en verfrissende communicatieve oplossingen die je positief verrassen. Nieuwsgierig? Bekijk ons grafisch werk.  

Creatieve slagkracht

Zoek je een goede naam voor je bedrijf? Wil je opvallen bij je doelgroep met een unieke huisstijl of creatieve campagne? Wil je een nieuw product lanceren met de juiste verpakking? Wat je communicatievraagstuk ook is, wij broeden tot we hét antwoord gevonden hebben. Met een behoorlijke dosis creativiteit én doelgerichtheid komen we tot verfrissende ideeën die werken.  

Projectbegeleiding

We bedenken niet alleen creatieve oplossingen, we zorgen ook voor de realisatie. Of het nu gaat om een evenement, campagne of ontwikkeling van een website, we ontzorgen en begeleiden je van A tot Z. Dat geeft jou tijd voor andere belangrijke zaken. Wij zorgen dat het goed komt.

Werkwijze reclamebureau Lemon Bird

We houden ons bureau bewust klein, maar het niveau van ons werk hoog. We hebben veel talent, kennis en ervaring in huis. Om tot het beste resultaat te komen, schakelen we regelmatig specialisten in uit ons netwerk. Copywriters, fotografen, ontwikkelaars en andere experts die ons aanvullen. Mensen waarvan we weten dat ze snel kunnen schakelen en kwaliteit afleveren. Echt hoogvliegers.

Hoe komt een oplossing tot stand?

We starten met de kennismaking bij jou of op ons reclamebureau in Friesland. Welke vragen en doelen heb je? Samen met jou analyseren we de organisatie en markt en komen we tot waardevolle inzichten. Hieruit volgt een plan van aanpak. Vervolgens begint voor ons het creatief proces: het ontwikkelen van een strategie en verschillende ideeën die aansluiten bij jouw vraagstuk. Dan werken we aan een concept: een plan in een ruwe vorm, die we samen met jou verder uitwerken. We vertalen het idee naar de juiste vorm en zorgen dat het klopt tot in de puntjes. Vervolgens kunnen wij ons richten op de realisatie: het uitwerken van het design en waar nodig het begeleiden van onze partners bij de uitvoering. Met zorg, aandacht en jouw belangen altijd in ons achterhoofd. Niet voor niets is ons motto ‘It’s all about the details’.

Reclamebureaus in Friesland, het zijn er veel. Je wilt natuurlijk graag de juiste keuze maken. Heel begrijpelijk. Lemon Bird werkt met een klein ervaren team. Betrokken, korte lijntjes en met oog voor jouw belangen. Echt fijn samenwerken. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laten we eens kennismaken.

Meer inspiratie

Ben je nou benieuwd naar het geheim van Coca-Cola en Apple? Dat lees je in de blog ‘De kracht van een sterke merkstrategie?’.