Voorbereid op avontuur

Adventure Shield
  • logo & huisstijl

Safety first!

Adventure Shield is hét adres voor de avontuurlijke motorrijder. Hier kun je terecht voor motor- en EHBO-trainingen. Alle trainingen zijn gericht om zo voorbereid en veilig mogelijk op avontuur te kunnen gaan.

We ontwikkelden een naam, logo, huisstijl en lesboek voor Adventure Shield. Het eindresultaat: een avontuurlijke en betrouwbare uitstraling.

De trainingen van Adventure Shield zijn speciaal van opzet. Naast het leren vanuit een fysiek lesboek, worden er bijvoorbeeld bij de specifieke EHBO trainingen praktijksituaties nagebootst. Bij alle trainingen staat plezier en avontuur voorop.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Dé avontuurlijke motortrainer van het noorden

Adventure Shield is opgericht door Albert Oosting, dé avontuurlijke motortrainer van het noorden. Met zijn achtergrond en ervaring vond hij dat er speciale aandacht moest komen voor EHBO bij motorongevallen. De trainingen zijn gericht op praktijksituaties, waardoor er met plezier geleerd wordt. Inmiddels bestaat het aanbod van Adventure SHield uit offroad rijtrainingen, combi trainingen, specifieke EHBO trainingen en reizen en ritten door zowel Nederlands als het buitenland.

Over Adventure Shield

Meer werk