Nieuwe inrichting, nieuwe look

Lodewijk Mode voor Mannen
  • grafisch ontwerp

Direct mailing heropening winkel

Na een grondige verbouwing is Lodewijk Mode voor Mannen klaar voor de toekomst. Winkelen is een beleving: tijd voor een goed kopje koffie in eigen koffielounge en winkelen in relaxte sfeer. Dat is wat de doelgroep van Lodewijk Mannen wil. En met een aanbod van goede merken voor verschillende doelgroepen, van jong tot oud, biedt Lodewijk een hele complete collectie. Ook de look & feel in de communicatie hebben we hier op aangesloten. Met direct mailings, huis aan huis mailings en instore materiaal bedienen we Lodewijk met de offline communicatie.

Een optimale performance

Mode is dynamiek. In een snel veranderende consumentenmarkt is Lodewijk Mode voor Mannen uit Franeker prominent aanwezig in Friesland. Alle voor ons relevante communicatie tools worden opgepakt om met bestaande en nieuwe klanten te communiceren. Dat vraagt om een inspirerende samenwerking met een professioneel en flexibel communicatiebureau. Deze vonden we in Lemon Bird (voorheen Oosting Communicatie) in Franeker. Door een enthousiast team onder leiding van Caroline Derkx wordt zo voortdurend geschaafd aan een optimale performance voor Lodewijk Mode voor Mannen.

Wilfred Lodewijks

Lodewijk Mode voor Mannen

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Lodewijk Mode voor Mannen

Lodewijk mode voor mannen is al meer dan 75 jaar een begrip als heren modezaak in hartje Franeker. De winkel is onderverdeeld in verschillende afdelingen: van jeans en casual tot business- en trouwpakken.

Daarmee opgesteld het grote oppervlakte van ruim 900 m2 aan herenkleding en hun grote assortiment aan topmerken, kan iedere man, jong en oud, terecht bij Lodewijk Mode.
Naast een fysieke winkel runt Lodewijk Mode voor Mannen ook een eigen webshop.

Over Lodewijk Mode voor Mannen

Meer werk