Groener (be)loont: tegelwippen!

Gemeente Heerenveen
  • grafisch ontwerp

Verruil je tegels voor mooie planten met € 10,- kassakorting!

Gemeente Heerenveen komt in actie voor meer vergroening. Gedurende de maand mei 2021 kun je jouw tuintegels inleveren in ruil voor planten met flinke korting. Ook doen ze als gemeente mee aan het NK Tegelwippen, waarbij ze de strijd aan gaan met Gemeente Smallingerland.

Een dergelijke campagne vraagt om de nodige communicatie om inwoners te mobiliseren om mee te doen aan deze actie. Met een aantrekkelijke korting worden inwoners aangespoord om vooral mee te doen aan de landelijke vergroening van Nederland en in dit geval gemeente Heerenveen. Samen met een tekstschrijver (Dazlin) gaven we deze campagne vorm door middel van visuals voor online, een leaflet, online waardebon en een ludiek filmpje met de betrokken Wethouder. Een stukje projectbegeleiding, contentcreatie, grafisch ontwerp en filmproductie (door Broodnodig) komen in deze campagne heel mooi samen.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Gemeente Heerenveen

Gemeente Heerenveen gaat voor duurzamer en bewuster leven. Groener. Je hoort het overal, maar hoe doe je dat? Dat hoeft niet ingewikkeld of duur te zijn. Iedere bescheiden actie doet ertoe, ieder klein initiatief draagt bij. Groot of klein. Want als we allemaal iets doen, komt er iets in beweging is hun motto om dichter bij hun doel te komen: Een groenere gemeente Heerenveen. Stap voor stap. Eén voor één.

Meer werk