Samenwerking tussen hulpverlening en vrijwilligers

Van der Hoest
  • illustratie & infographic
  • logo & huisstijl

Samenwerking, de sleutel naar kwaliTIJD

Hoe zet je vrijwilligers op een effectieve én verantwoorde manier in binnen de hulpverlening? Expertisebureau Van der Hoest ontwikkelde hier een eigen training voor: de MVier-aanpak. De MVier werkwijze stimuleert en optimaliseert de samenwerking tussen hulpverlening en vrijwilligers.

De identiteit en huisstijl van Expertisebureau Van der Hoest bestaat uit rustige zachte kleuren, maar met speelse eigenzinnige lijnen en illustraties. Samenwerken en verbinden staat niet alleen in de werkwijze centraal, maar ook in de gehele visuele identiteit.

De beste plek voor jouw design!

Ik was zo blij met Marinke en Caroline! Ik had had geen idee wat ik wilde. Wel wat ik niet wilde. Door hun aanpak heb ik het logo en de huisstijl die ik zocht! Kundig, betrokken en oog voor wie jij bent en wat bij jou past! Kortom de beste plek voor jouw design!

Marrit van der Hoest

Expertisebureau Van der Hoest

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Expertisebureau Van der Hoest

Expertisebureau Van der Hoest helpt gemeenten en organisaties om verantwoord de zorgkosten omlaag te brengen door de samenwerking tussen hulpverlening en vrijwilligers te optimaliseren en te stimuleren.

Na jaren lang werkzaam te zijn geweest in de uitvoering binnen het sociaal domein, is Marrit van der Hoest haar expertise in gaan inzetten op het gebied van vrijwilligers binnen de hulpverlening. Hiervoor heeft zij een MVier-aanpak ontwikkeld: met de Mvier-aanpak geef je de inzet van vrijwilligers verantwoord en effectief vorm binnen de hulpverlening.

Meer werk