Transparante communicatie

Huhtamaki Franeker
  • grafisch ontwerp

Wij informeren u graag!

Wat zijn de ontwikkelingen en plannen van Huhtamaki en wat gaat u daar als inwoner van Franeker mogelijk van merken? Contracten verlopen en ontwikkelingen zijn volop in gang. Zaak om ook de omgeving hierover transparant te informeren. Huhtamaki heeft daarom huis aan huis in de stad Franeker een nieuwsbrief verzonden. Helder qua taalgebruik en overzichtelijk vormgegeven. Niet alleen het ontwerp, ook het drukwerk, de verzending en planning voor deze nieuwsbrief hebben wij mogen verzorgen. En als je dan vanuit de bewoners een opmerking krijgt dat Huhtamaki doormiddel van het uitbrengen van deze nieuwsbrief helder en open communiceert en dat ze dit waarderen, ongeacht wat het voor hen betekend, dan weet je dat je goed bezig bent!

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Huhtamaki Franeker

Niet alleen internationaal, ook voor de eigen regio is Huhtamaki Franeker van grote economische waarde. Met meer dan tweehonderd medewerkers aan de Zuidelijke Industrieweg zijn ze de een-na-grootste werkgever in de gemeente Waadhoeke. Op de locatie in Franeker maken ze eierverpakkingen, kartonnen houders voor (koffie)bekers en verpakkingen om producten veilig in te kunnen vervoeren. De verpakkingen worden verkocht in heel Noordwest-Europa.

Meer werk