Hart voor de zaak

Gemeente Waadhoeke
  • grafisch ontwerp
  • kranten & magazines

Wâdhoeks ondernimme tussen wâd en stâd

Economische Zaken van de gemeente Waadhoeke heeft hart voor de zaak. Hart voor u als ondernemer en laat graag door middel van dit magazine zien waar hun speerpunten liggen en wat ze voor u als ondernemer kunnen betekenen. Open, transparant en meedenkend. Niet alleen een verhaal van de gemeente, maar ook ondernemers komen hier aan het woord.

Een zakelijk magazine, waar ruimte is voor een persoonlijke kennismaking met de medewerkers Economische Zaken en inzicht gegeven wordt in de activiteiten van de gemeente. Uiteraard in de huisstijl van de gemeente, maar wel met een speelse opzet voor een luchtig en leesbaar geheel. En met een fijne samenwerking tussen fotografe Marieke Balk en tekstschrijver Radbaud Droog zijn wij trots op het eindresultaat! Eindredactie was in handen van gemeente Waadhoeke.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Gemeente Waadhoeke is een gemeente in de provincie Fryslân, in regio Noardwest Fryslân. De gemeente is ontstaan in 2018, uit een samenvoeging van de gemeenten Franekeradeel, Het bildt, Menameradiel en 4 dorpen uit de opgegeven gemeente Littenseradiel, en heeft als hoofdplaats Franeker.

Over Gemeente Waadhoeke

Meer werk