Liefde voor cosmetica

La Valois Cosmetique
  • grafisch ontwerp

De specialist voor de gevoelige huid

Huidverzorgingsmerk Declaré is gespecialiseerd in de gevoelige huid. In de loop van de jaren hebben ze een breed assortiment ontwikkeld met kwalitatief hoogwaardige verzorgingsproducten voor de gevoelige huid. Er zijn verschillende productlijnen voor iedere specifieke behoefte. Declaré is ook een geliefd merk onder de schoonheidsspecialisten, omdat het onderscheidend is en vanwege de gerichtheid op de gevoelige huid een waardevolle toevoeging aan het assortiment.

Voor BeNeLux distributeur La Valois Cosmetique ontwikkelen wij onder andere promotiemateriaal en trainingsmateriaal.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Liefde voor cosmetica

Puur en persoonlijk: dit is de aanpak van het enthousiaste team van La Valois Cosmetique. La Valois Cosmetique levert hoogwaardige beautyproducten aan de professionele schoonheidsbranche. Declaré, Dermophisiologique en beMineral, hun hoogwaardige merken, staan voor natuurlijke kwaliteit, waardoor ze zich richten op een natuurlijk bewustzijn in de maatschappij. Naast de groothandel in beautyproducten geeft La Valois Cosmetique persoonlijke begeleiding en advies en hebben ze een uitgebreid trainingsaanbod: ze geven trainingen over hun producten, huidproblemen en massagetechnieken door het hele land.

Meer werk