Overnachten met uitzicht op de haven en de zee

Suderhaven
  • grafisch ontwerp
  • logo & huisstijl

Er even tussen uit!

Een verblijf op één van de mooiste plekjes van Harlingen!
Harlingen bruist: niet alleen de levendige havens en de gezellige binnenstad met de prachtige gevels maken Harlingen heel erg de moeite waard, maar ook de ligging direct aan de Waddenzee (UNESCO Werelderfgoed) maakt deze stad heel bijzonder! Suderhaven, is heerlijk genieten in een luxe vakantieappartement op een unieke locatie met uitzicht op de Zuiderhaven van Harlingen en de Waddenzee.

Voor dit prachtige vakantieappartement hebben wij het beeldmerk, de huisstijl, het benodigde promotiemateriaal en het website-design ontwikkeld. Stijlvol en passend bij de sfeer van het appartement en de locatie.

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Vakantie appartement Suderhaven

In dit vakantie appartement aan de Suderhaven in Harlingen verblijf je op een hele mooie plek: een markant pand met historie, gelegen op de kopse kant van de Zuiderhaven. Vanuit de woonkamer kijk je over de haven en de bruine vloot, vanuit de ramen aan de zijkant zie je de Willemshaven en de Waddenzee. In een paar stappen ben je midden in het gezellige centrum, en in een paar stappen meer sta je aan de rand van de zee, met de wind door je haren en proef je de zilte zeelucht. Centraal gelegen met horeca en winkels gelijk om de hoek en zelfs de bootterminal (veerboten naar Vlieland en Terschelling) is vlak achter de vakantiewoning gelegen.
Een ideale plek dus!

Over Suderhaven

Meer werk