Jubileum Feest

Lodewijk Mode voor Mannen
  • kranten & magazines

75 jaar Lodewijk Mode voor Mannen

75 jaar is niet zomaar iets. Het is een jubileum om trots op te zijn en wat mooi dat wij hier een steentje aan bij mochten dragen door het ontwikkelen van een jubileum magazine/tabloid en de feestelijke campagne rondom dit heugelijke feit.

Een magazine met ruimte voor de nieuwe collectie, maar ook achtergrond verhalen, acties en een persoonlijke note van de eigenaren. Een mooie exposure voor een feestelijke happening en huis aan huis verspreid in een grote oplage.

Een optimale performance

Mode is dynamiek. In een snel veranderende consumentenmarkt is Lodewijk Mode voor Mannen uit Franeker prominent aanwezig in Friesland. Alle voor ons relevante communicatie tools worden opgepakt om met bestaande en nieuwe klanten te communiceren. Dat vraagt om een inspirerende samenwerking met een professioneel en flexibel communicatiebureau. Deze vonden we in Lemon Bird (voorheen Oosting Communicatie) in Franeker. Door een enthousiast team onder leiding van Caroline Derkx wordt zo voortdurend geschaafd aan een optimale performance voor Lodewijk Mode voor Mannen.

Wilfred Lodewijks

Lodewijk Mode voor Mannen

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Lodewijk Mode voor Mannen

Lodewijk mode voor mannen is al meer dan 75 jaar een begrip als heren modezaak in hartje Franeker. De winkel is onderverdeeld in verschillende afdelingen: van jeans en casual tot business- en trouwpakken.

Daarmee opgesteld het grote oppervlakte van ruim 900 m2 aan herenkleding en hun grote assortiment aan topmerken, kan iedere man, jong en oud, terecht bij Lodewijk Mode.
Naast een fysieke winkel runt Lodewijk Mode voor Mannen ook een eigen webshop.

Over Lodewijk Mode voor Mannen

Meer werk