pop-up a new dimension

Tekenplein
  • grafisch ontwerp

Kerstkaart met surprise

Een kerstkaart maken is altijd een feestje als het iets bijzonders mag worden. Leuk ook om een nieuwe dienst, welke Tekenplein sinds kort aanbiedt, te verwerken in het ontwerp. Tekenplein biedt nu ook een point cloud laser scan aan. Een nieuwe dimensie binnen het 3D modelleren. Wij hebben dit vormgegeven door een pop-up 3D huisje te verwerken en de quote 'pop up a new dimension'. Samen met een fris ontwerp een hele opvallende kerstkaart met een leuke surprise!

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Tekenplein, ik teken er voor!

Tekenplein is specialist in het zo optimaal mogelijk digitaal in kaart brengen van vastgoed. Van technisch en bouwkundig tekenwerk, ontwerp, NEN 2580 oppervlaktemetingen, BVO-VVO meetrapportages, 3d scanning en modeling, BIM tot het uitvoeren daarvan. Tekenplein heeft zich de laatste tijd steeds meer gespecialiseerd in het 3D modelleren van bouwwerken. Een handige tool waar veel vastgoedbezitters en -beheerders, woningcorporaties, aannemers, architecten, notarissen en technische bedrijven hun voordeel mee doen.

Over Tekenplein

Meer werk