Samenwerking tussen hulpverlening en vrijwilligers

Van der Hoest
  • boeken
  • illustratie & infographic

De brug tussen 'hulpverleningland' en 'vrijwilligersland'

Expertisebureau Van der Hoest ontwikkelde een methode om de samenwerking tussen hulpverleners en vrijwilligers te stimuleren en optimaliseren. Deze methode bestaat uit de MVier-werkwijze en de bijbehorende MVier-vrijwillligerstraining.

De methode is gebaseerd op een Magisch Vierkant. Dit hebben wij doorvertaald naar een vierkant cursusboek. Het trainingsboek bestaat uit onder andere opdrachten, tips & tricks en handige checklists. Voor deze boeken zijn, passend binnen de huisstijl, illustraties, iconen en infographics ontwikkeld.

De beste plek voor jouw design!

Ik was zo blij met Marinke en Caroline! Ik had had geen idee wat ik wilde. Wel wat ik niet wilde. Door hun aanpak heb ik het logo en de huisstijl die ik zocht! Kundig, betrokken en oog voor wie jij bent en wat bij jou past! Kortom de beste plek voor jouw design!

Marrit van der Hoest

Expertisebureau Van der Hoest

Kennismaken?

Wil jij je merk en/of communicatiemiddelen unieke slagkracht geven met een verrassend creatief concept en ontwerp? Laten we kennismaken!

Expertisebureau Van der Hoest

Expertisebureau Van der Hoest helpt gemeenten en organisaties om verantwoord de zorgkosten omlaag te brengen door de samenwerking tussen hulpverlening en vrijwilligers te optimaliseren en te stimuleren.

Na jaren lang werkzaam te zijn geweest in de uitvoering binnen het sociaal domein, is ze haar expertise in gaan inzetten op het gebied van vrijwilligers binnen de hulpverlening. Hiervoor heeft zij een MVier-aanpak ontwikkeld: Met de Mvier-aanpak geef je de inzet van vrijwilligers verantwoord en effectief vorm binnen de hulpverlening.

Meer werk